Release Mario Party: The Top 100 naar voren gehaald

Goed nieuws voor Europese party-fans!

Mario Party: The Top 100 stond in Europa gepland om de eerste Mario-titel van 2018 te worden, maar Nintendo heeft besloten hem toch dit jaar nog te laten uitkomen. Dat maakte Nintendo Nederland vandaag bekend in een tweet. De enorme minigame-compilatie, met 100 minigames uit eerdere Mario Party-titels, zal net voor de kerstdagen op 22 december hier in Europa verschijnen. Dat is twee weken eerder dan de originele release op 5 januari 2018.

Ruben

Ik ben 21 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

8 gedachten over “Release Mario Party: The Top 100 naar voren gehaald

Geef een reactie