Amerikaanse trailer Xenoblade Chronicles 2 verschenen

Iemand heeft een nieuwe bijzettafel nodig. 

Nintendo heeft vandaag een nieuwe trailer voor Noord Amerika online gezet, getiteld “close call.” In eerdere Amerikaanse reclame voor de Nintendo Switch komen de games letterlijk tot leven, en in deze trailer is dat niet veel anders. Zo slaat een enorme hamer de auto waar hij tegenaan leunt kapot en heeft hij binnenkort wellicht een nieuwe bijzettafel nodig.

Hieronder kun je de trailer bekijken. Xenoblade Chronicles 2 verschijnt op 1 december.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 27 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

6 gedachten over “Amerikaanse trailer Xenoblade Chronicles 2 verschenen

Geef een reactie