Stardew Valley gaat het opnemen van video’s ondersteunen

…en we hoeven er niet lang meer op te wachten!

De nieuwe patch van Stardew Valley voor de Nintendo Switch is ingediend, wat betekent dat fans niet lang meer hoeven te wachten om hun game te updaten. Chucklefish heeft tevens bevestigd dat spelers door deze update video’s kunnen opnemen tijdens hun speelsessies, vergelijkbaar met Super Mario Odyssey en The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Dat liet de CEO van het bedrijf weten op Twitter.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

4 gedachten over “Stardew Valley gaat het opnemen van video’s ondersteunen

Geef een reactie