Pokémon Ultra Sun & Moon: Vliegen door Ultra space

Op twitter is beeldmateriaal verschenen waarin de speler door Ultra Space vliegt. 

Het Japanse Pokémon Twitter account heeft een korte video op twitter geplaatst met beelden van Pokémon Ultra Sun & Moon. In de video zie je hoe de speler op de rug van Lunala door Ultra Space vliegt. Dat is echter wel het enige wat de video toont; het wordt niet duidelijk wat voor Ultra Wormhole de speler ingaat of welke Pokémon erachter schuilgaat.

Pokémon Ultra Sun & Moon zullen vanaf 17 november beschikbaar zijn.

 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Pokémon Ultra Sun & Moon: Vliegen door Ultra space

Geef een reactie