Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Volgende week grote update voor Fire Emblem Warriors

Meer dan alleen wat kleine verbeteringen.

Meer dan alleen wat kleine verbeteringen.

Fire Emblem Warriors zal op 16 november een nieuwe update ontvangen. Naast de standaard verbeteringen en optimalisaties, zal de game een aantal toevoegingen krijgen.

History-kaart: Hero Contest

Als eerst krijgt de History-modus een nieuwe speelkaart: de Hero Contest. In deze arena zullen Lianna en Rowan het op moeten nemen tegen verschillende helden.

Nieuwe wapenattribuut: Armor Piercer Blow

Voegt het nieuwe wapenattribuut “Armor Piercer Blow” toe. Een vijand die wordt geraakt door een wapen met dit kenmerk, betreedt een “gebroken pantser”-status, die zijn verdediging en weerstand verlaagt. Als je echter zelf wordt geraakt door de vijand met een sterke aanval, zal je eigen pantser breken.

Geen uitrusting meer!

Als het pantser van Lianna of Rowan gebroken wordt met het nieuwe wapenattribuut, zal dit ook visueel zichtbaar worden. Ze zullen dan verder moeten vechten zonder hun uitrusting.

Quality of life-toevoegingen

Japan ontvangt het nieuwe “English Voice Pack”, wat vanuit de Nintendo eShop gedownload kan worden. De tempel bevat nieuwe ‘blessings’ die je tijdens de gevechten kunnen helpen en bij de smid kun je nu meerdere wapens tegelijk verkopen.

Nieuwe kostuums

Als laatste zullen Lianne en Rowan nieuwe kostuums ontvangen. Lianne krijgt het Gold Princess-kostuum en Rowan het Gold Prince-kostuum.