Take-Two is blij met verkopen van NBA 2K18 op de Switch

Take-Two games heeft hun financiële resultaten bekend gemaakt, met daarbij ook over hoe de Switch het doet.

Voor het eerst sinds tijden heeft Take-Two een game uitgebracht voor een Nintendo platform, namelijk de populaire basketbal game NBA. De nieuwste telg in de familie startte niet heel geweldig op de Switch door verschillende bugs, maar toch is het bedrijf tevreden over de resultaten. Tijdens de presentatie werd Strauss Zelnick, de CEO van Take-Two, gevraagd over de Switch versie waarna hij zei dat ze erg tevreden zijn met het resultaat. Even later werd Zelnick ook nog gevraagd over eventuele Rockstar games voor de Switch naast de binnenkort verschijnende L.A. Noire.

Helaas kon Zelnick hierover niks onthullen, maar hij erkende wel dat de Switch enorm snel groeit en zij het als bedrijf steunen.

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

Eén gedachte over “Take-Two is blij met verkopen van NBA 2K18 op de Switch

Geef een reactie