Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe uitbreiding Pokémon TCG nu verkrijgbaar

Al decennia is de Pokémon TCG enorm populair en vanaf vandaag is de nieuwste uitbreiding beschikbaar.

Al decennia is de Pokémon TCG enorm populair en vanaf vandaag is de nieuwste uitbreiding beschikbaar.

De uitbreiding, Crimson Invasion, bevat 110 gloednieuwe kaarten, waaronder voor het eerst Silvally en verschillende Ultra Beasts uit de Sun en Moon games. Daarnaast zullen er ook supporter kaarten in zitten van Lusamine en Gladion.

Totaal zullen er dus 110 nieuwe kaarten in de uitbreiding zitten waaronder 8 nieuwe GX kaarten en drie supporter kaarten. Elke booster pack zal 10 kaarten bevatten plus een extra Energy kaart. Voor beginners zullen er ook twee thema decks verschijnen met elk 60-kaarten. De decks Destruction Fang, welke gethematiseerd wordt door Hydreigon en Clanging Thunder, welke gethematiseerd word door Kommo-o