Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win 2x een Super Mario Odyssey T-shirt!

In samenwerking met Nintendo mogen we twee keer een Super Mario Odyssey T-shirt weggeven!

Ben jij ook helemaal weg van het nieuwste avontuur met Mario in de hoofdrol? Dan hebben we goed nieuws voor je. Afgelopen week mochten we al een exemplaar van Super Mario Odyssey uitreiken en dit keer mogen we in samenwerking met Nintendo twee Super Mario Odyssey t-shirts verloten!

Om kans te maken op een van deze fantastische prijzen hoef je slechts een reactie onder dit artikel te plaatsen, je doet dan vanzelf mee. Vaker reageren vergroot uiteraard je winkans niet. Meedoen kan tot en met 6 november. Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Het betreft t-shirts in de maat Large. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Daily Nintendo is niet verantwoordelijk voor het niet aankomen van prijzen per post.