Switch Online-service krijgt een ‘extra Nintendo twist’ volgens Reggie Fils-Aime

Anders dan anders?

Volgend jaar zal het betaalde model van Nintend Switch Online beschikbaar worden gesteld, maar we weten nog steeds niet exact wat gamers hiervoor krijgen. We weten dat een aantal NES-games beschikbaar worden gesteld en dat de service niet heel duur is, maar er is meer.

Reggie Fils-Aime heeft in een interview met Forbes laten weten dat Nintendo Switch Online anders zal zijn dan andere vergelijkbare services. Hij kan nog niet precies vertellen wat gamers krijgen als zij een abonnement aangaan, maar Switch Online zal wel een ‘extra Nintendo twist’ hebben. Wat dit zal zijn moeten we afwachten.

I’m not going to tell you exactly what it’s going to look like. We’ll share more about that next year. But what I can tell you is that our vision is to have a robust online environment that not only provides the mechanism for you to have your multiplayer experiences and matchmaking, those elements are minimum. Our goal is to provide that extra Nintendo twist, and that’s what makes our company historically so effective. We don’t do things the same way everyone else does. We relish being different. We see that difference as an element that makes us more compelling to the consumer. And so having that differentiated experience is what we are focused on and we’ll unveil more next year as we’re closer to the launch of the service.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

13 gedachten over “Switch Online-service krijgt een ‘extra Nintendo twist’ volgens Reggie Fils-Aime

Geef een reactie