Just Dance 2018 verkoopt in UK het beste op de Wii

Dansen met de Wii-mote is nog steeds populair. 

Er zijn een klein aantal games die nog steeds voor de Nintendo Wii verschijnen. Dit wordt niet zonder reden gedaan en dat bewijst Just Dance 2018 van Ubisoft. De Wii-versie is vorige week in de UK namelijk meer verkocht dan op elk ander platform waarvoor het spel is uitgekomen, waaronder de Switch en PlayStation 4. Just Dance 2018 voor de oude console was goed voor 32 procent van de totaal aantal verkopen. De Switch-versie volgt met 31 procent.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

12 gedachten over “Just Dance 2018 verkoopt in UK het beste op de Wii

Geef een reactie