[Direct] Nintendo kondigt Animal Crossing: Pocket Camp aan

Tijdens de Animal Crossing Mobile Direct heeft Nintendo Animal Crossing: Pocket Camp aangekondigd.

In de game beheer jij je eigen kampeerplekje en breid je deze verder uit. De bedoeling is om bezoekers aan te trekken en zelf meubels en andere voorzieningen te realiseren. Dit kun je doen met voorwerpen die te vinden zijn op locaties in de omgeving, zoals het bos en het strand. Met de voorwerpen die je verzameld hebt, kun jij je eigen kampeerplekje en camper inrichten.

Voor het eerst in een Animal Crossing-game is het mogelijk om vrienden te worden met dieren in de omgeving. Deze dieren hebben opdrachten voor je. Wanneer je deze volbrengt, ontvang je extra materialen, bells en verhoog je de vriendschapsmeter.

De game is gratis te spelen, maar om het bouwen van voorzieningen en het verzamelen van materialen te versnellen, kun je gebruikmaken van Leaf-tickets. Deze zijn te vinden in het spel zelf, of te koop voor een klein bedrag.

Animal Crossing: Pocket Camp verschijnt eind november voor Android en iOS. Voor wie de Nintendo Direct gemist heeft, hieronder kun je hem terugkijken.

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

6 gedachten over “[Direct] Nintendo kondigt Animal Crossing: Pocket Camp aan

  • 25/10/2017 om 17:14
    Permalink

    Ik heb het spel al en gespeeld want ik heb een Australische Apple ID dus ik kon hem al downloaden mijn review van de game is dat het lijk een beetje op hayday met de vrienden en spullen verkopen en zelf inrichten en wachten dat iets van je meubels klaar is alleen is het veel leuker en een grote open wereld enzo en niet alleen maar tikken je kan van alles doen en met geld betalen is net zo in fier emblem herpes je hoeft alleen maar geld te betalen als je iets wilt versnellen enzo maar je kunt het spel sowieso spelen zonder geld te betalen dus als je een Australische Apple id hebt verder is het spel wel leuk mijn cijfer 7.3/10

Geef een reactie