Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Actievolle commercial van Nintendo

Bewonder drie games op een originele wijze. 

Bewonder drie games op een originele wijze. 

De feestdagen komen er aan en dat betekent een hoop reclames die zowel op televisie als op het internet verschijnen. Nintendo doet hier ook aan mee en zet het paradepaardje, de Nintendo Switch, meerdere malen in de schijnwerpers. Dit gebeurd aan de hand van de aankomende titels die in de nabije toekomst verschijnen. Ditmaal betreft het drie actievolle games die schitteren in de onderstaande video. Het gaat om Fire Emblem Warriors, Skyrim en Xenoblade Chronicles 2. De eerst genoemde is afgelopen week uitgebracht waarvan binnenkort een review te lezen zal zijn op Daily Nintendo.

https://www.youtube.com/watch?v=Y_2N-8hhIsU&t=0s