Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win Super Mario Odyssey (verlopen)

We hebben goed nieuws! Namens onze goede partner Startselect mogen wij één (digitaal) exemplaar verloten van de aankomende Switch-titel Super Mario Odyssey!

We hebben goed nieuws! Namens onze goede partner Startselect mogen wij één (digitaal) exemplaar verloten van de aankomende Switch-titel Super Mario Odyssey!

Super Mario Odyssey, het nieuwste avontuur met Mario in de hoofdrol, zal op 27 oktober verschijnen voor de Switch. Bij Daily Nintendo maak je nu kans om de game te winnen. Meedoen is bovendien simpel. Om kans te maken op deze fantastische prijs doe je het volgende:

Laat een reactie achter onder dit bericht waarin je aangeeft wat jouw favoriete locatie in de Mario-serie is. Denk aan Isle Delfino, Sprixie Kingdom, Beanbean Kingdom, Sarasaland etc. Vaker reageren vergroot je winkans niet. Meedoen kan tot en met 25 okober. Er wordt één keer een digitaal exemplaar van Mario Odyssey verloot. De prijs wordt zo snel mogelijk nadat de winnaar bekend is toegestuurd per mail maar niet voor de releasedatum. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan!

Bij Startselect kun je digitaal je Nintendo eShop Cards kopen, net als games voor Switch, 3DS en Wii U. Simpel, snel en veilig.

Let op: Door de DDoS aanval op Daily Nintendo zijn de reacties op de prijsvraag niet meer zichtbaar. We weten van iedereen die heeft gereageerd voor 17 oktober 23:59 uur dat deze heeft meegedaan. Heb je daarna gereageerd? Dan dien je opnieuw te reageren om mee te doen. Omdat de DN-points optie momenteel niet beschikbaar is, gelden deze ook niet voor de prijsvraag. De namen van wie bekend is die hebben gereageerd komen onder dit bericht te staan.

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Mario Odyssey wordt 1x digitaal verloot. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Op de vraag wat jouw favoriete locatie is, is geen ‘goed’ of ‘fout’ antwoord mogelijk.