Jouw profielafbeelding op Daily Nintendo

Ontdek hoe je gemakkelijk een nieuwe profielfoto toevoegt aan je account.

Zoals je ongetwijfeld al hebt gemerkt zijn door de grote verstoring op Daily Nintendo afgelopen week veel van jullie profielfoto’s verloren gegaan. Een deel daarvan hebben we kunnen herstellen maar helaas niet allemaal. Om technische redenen is het nu ook niet mogelijk nieuwe profielafbeeldingen toe te toevoegen. Gelukkig hebben we ondersteuning voor Gravatar waarmee je binnen enkele minuten alsnog jouw profielfoto op DN kan krijgen!

Hoe werkt het?
Maak een account aan op Gravatar met het e-mail adres welke je ook voor DN gebruikt.
Zodra je dit hebt gedaan, kun je direct een afbeelding toevoegen vanaf je computer. Klaar? Binnen enkele minuten is deze afbeelding direct te zien op je DN-account. Het handige is dat je dit voor veel websites kunt gebruiken waamee je dus snel een profielfoto voor verschillende websites kunt hebben!

Een Gravatar instellen werkt écht eenvoudig. Heb je toch vragen? Op ons forum staat een stap-voor-stap handleidng. Voor vragen kun je daar natuurlijk ook terecht!

8 gedachten over “Jouw profielafbeelding op Daily Nintendo

Geef een reactie