Motion controls voor Doom uitgelegd

Minimale impact. 

Doom voor de Switch heeft één feature die exclusief zal zijn voor de console van Nintendo, namelijk het gebruik van motion controls. Veel gamers hoopten dat de game dezelfde mogelijkheden zou hebben als Splatoon 2, waarin je preciezer kom richten door middel van de Joy-Cons te bewegen.

Dit is alleen niet het geval. Het enige waar je gebruik van motion controls maakt is als je speelt met in elke hand een Joy-Con en een zogenaamde ‘glory kill’ wil maken. Dit doe je door met de rechter Joy-Con op en neer te bewegen.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

4 gedachten over “Motion controls voor Doom uitgelegd

Geef een reactie