Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Batman game komt 17 november naar de Switch

Telltale Games maakt releasedatum voor hun aankomende Batman-game onthuld!

Telltale Games maakt releasedatum voor hun aankomende Batman-game bekend!

Vandaag maakte de ontwikkelaar op Twitter bekend dat de releasedatum van Batman: The Telltale Series op 17 november zal zijn. Het duurt dus nog een kleine maand voor we aan de slag kunnen met de nieuwe Batman-titel. Het is voor het eerst dat er een Telltale game van de superheld op een Nintendo console verschijnt.

Telltale Games is onder andere bekend de triologie van The Walking Dead. Vanaf 17 november zal het volledige eerste seizoen van Batman: The Telltale Series dus verkrijgbaar zijn op de Nintendo Switch. Bekijk hieronder de Tweet van Telltale.