Niantic onthult Pokémon GO Halloween-evenement

Niantic heeft bekend gemaakt dat er van 20 oktober tot en met 2 november een Pokémon GO event zal plaatsvinden.

Spelers van Pokémon GO zullen tijdens het event veel ghost-type Pokémon vinden uit de eerste drie generaties. Sableye, Shuppet, Bannette, Duskull en Dusclops zullen vanaf morgen voor het eerst te vinden zijn in de game, ook kun je ervoor kiezen om de nieuwe mimikyu-hoed op te doen, Je Pikachu, Pichu en Raichu zullen dan ook een speciale hoed krijgen.

Spelers krijgen tijdens het evenement ook twee keer zoveel candy, deze candy kun je gebruiken voor het vangen, uitbroeden en transferren van Pokémon in het spel. Het evenement zal morgenavond rond 9 uur (Nederlandse tijd) beginnen, op 2 november zal het rond dezelfde tijd afgelopen zijn. Hieronder kun je de trailer bekijken die Niantic heeft geüpload op het YouTube-kanaal van Pokémon GO.

Jordy

Hoi, ik ben Jordy!

Eén gedachte over “Niantic onthult Pokémon GO Halloween-evenement

Geef een reactie