[Prijsvraag] Win Lovers In A Dangerous Spacetime voor de Switch

We mogen drie keer Lovers In A Dangerous Spacetime voor de Switch verloten!

Lovers In A Dangerous Spacetime verscheen afgelopen week voor de Nintendo Switch en in onze review waren we met een 8,5 al erg enthousiast over deze titel. De game is een space shooter die een unieke twist aan het genre geeft. Bij Daily Nintendo maak jij nu kans op deze geweldige titel. We mogen namelijk drie downloadcodes voor de game verloten! Wat moet je doen om kans te maken op de game?

  • Laat een reactie achter onder dit bericht. Vaker reageren vergroot je winkans niet.
  • Verzamel tussen 10 en 15 oktober minstens 5 DN-points. Deze krijg je onder andere door op nieuws te reageren, op het forum te posten en door andere leden als vriend toe te voegen. Jouw DN-score zie je eenvoudig op je eigen profielpagina staan! Meer informatie over DN-points vindt je hier.

Meedoen kan tot en met 15 oktober. We wensen je veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. De game wordt 3x digitaal verloot. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

29 gedachten over “[Prijsvraag] Win Lovers In A Dangerous Spacetime voor de Switch

Geef een reactie