Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

“Nintendo moedigt ontwikkelaars aan meer games voor volwassenen naar Switch te brengen”

Nintendo wil meer volwassen games op de Nintendo Switch zien.

Nintendo wil meer games voor volwassenen op de Nintendo Switch zien.

Als er een bedrijf bekend staat als familievriendelijk en als ontwikkelaar die spellen uitbrengt voor het hele gezin, dan is het Nintendo wel. Volgens de laatste berichten uit de Wall Street journal lijkt Nintendo echter enigzins van deze strategie af te stappen. Het bedrijf zou ontwikkelaars van meer volwassen games momenteel juist aanmoedigen om titels naar de Switch te brengen. Nintendo zou op deze manier willen proberen Playstation- en Xbox bezitters over te laten stappen naar de hybride console.

Nintendo Co. is encouraging some producers of violent or risqué videogames to provide content for its Switch console in an attempt to shed its image as a maker of devices just for families, software developers say.”

Zou jij graag meer volwassen games op de Switch zien?