Super Mario Odyssey’s ‘Jump Up, Super Star’ nu gratis te downloaden

Nintendo geeft wat de fans willen.

Het officiële lied van Super Mario Odyssey, ‘Jump Up, Super Star’, stijgt met de dag in populariteit en veel gamers willen dan ook graag het nummer downloaden. Dit is nu mogelijk en wel geheel gratis. Het enige wat je hiervoor moet doen is naar supermario.nintendo.com te gaan en daar zie je een icoontje waar je het liedje gratis binnen kan halen. Het betreft hier wel de korte versie, maar het is altijd beter dan niets.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

2 gedachten over “Super Mario Odyssey’s ‘Jump Up, Super Star’ nu gratis te downloaden

Geef een reactie