Serial Cleaner komt ook de boel schoonmaken op de Switch

Alles weer tiptop in orde. 

Er komen steeds meer indie-titels naar de Switch en de volgende die je hier aan kan toevoegen is Serial Cleaner. In deze game speel je als iemand die de boel schoonmaakt, nadat er een misdaad heeft plaatsgevonden. Je werk bestaat uit onder andere bloed op moppen en lijken laten ‘verdwijnen’. Het spel is al een tijdje uit voor andere consoles, maar Serial Cleaner zal dit jaar ook voor de Switch verschijnen.

Om je een idee te geven wat je van deze titel kan verwachten hebben we hieronder een trailer voor je neergezet. Deze laat geen beelden zien van de Switch-versie, maar deze zullen nagenoeg hetzelfde zijn.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

Geef een reactie