Kwalificeer jij je voor het officieel Nederlands Splatoon 2-kampioenschap?

Nintendo zoekt het beste Splatoon 2-inktvissenteam van Nederland!

Afgelopen weekend vonden op Firstlook de kwalificaties voor het officieel Nederlands Splatoon 2-kampioenschap plaats. Een groot succes met teams van hoog niveau. Twee teams hebben zich nu geplaatst voor de grote finale van het NK op Dutch Comic Con op 19 november. De winnaar daarvan gaat door naar het officiële Splatoon European Championship dat in 2018 zal plaatsvinden.

Heb jij Firstlook gemist? Nintendo biedt ook nog de mogelijkheid om jezelf online te kwalificeren met een team, om zo een finaleplaats te winnen op Dutch Comic Con en misschien wel door te stromen naar het EK.

Vorm een team met andere leden van Daily Nintendo!
Wil je meedoen maar heb je nog geen team en lijkt het je leuk een team te vormen met andere DN-leden? Laat hieronder een reactie achter of meldt je aan in het topic op ons forum. Er zijn nog twee plekken over in het Daily Nintendo team én plek voor een of meerdere reserve deelnemers.

Je kunt ook via het ESL Splatoon Discord-kanaal nog op zoek naar teamgenoten. De kwalificaties vinden plaats op vrijdag 20 oktober om 19:00 uur en op zondag 5 november om 15:00 uur. Meer informatie over de online kwalificaties kun je terugvinden op de website van Nintendo.

11 gedachten over “Kwalificeer jij je voor het officieel Nederlands Splatoon 2-kampioenschap?

Geef een reactie