EDGE beloont Super Mario Odyssey met een perfecte score

Dat belooft wat!

Het is vandaag echt de dag van het Super Mario Odyssey-nieuws. Er zijn niet alleen nieuwe trailers vrijgegeven van de game, maar EDGE Magazine heeft de Switch-exclusive als één van de eersten al mogen beoordelen. Het blad met de review ligt nog niet in de winkel, maar er is wel een foto online verschenen die laat zien welk cijfer zij gegeven hebben: een tien. Het tijdschrift laat weten dat Super Mario Odyssey hetzelfde doet als wat Breath of the Wild heeft gedaan voor de The Legend of Zelda-franchise. Nintendo doet dus een hoop nieuwe dingen in het Switch-avontuur van Mario.

Wij hebben de game nog niet gespeeld, maar als we dat wel hebben gedaan laten we jullie natuurlijk zo snel mogelijk weten wat wij er van vonden door middel van een review.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

9 gedachten over “EDGE beloont Super Mario Odyssey met een perfecte score

Geef een reactie