[GERUCHT] Nieuw handelsmerk lijkt te duiden op Game Boy Classic

Zit de volgende Nintendo Classic eraan te komen?

Het zal je niet ontgaan zijn dat Nintendo het afgelopen jaar twee klassieke consoles – de NES en SNES – opnieuw heeft uitgebracht in miniatuurformaat. Deze kleine spelcomputers gingen als zoete broodjes over de toonbank en het lijkt erop dat Nintendo nog niet klaar met de Nintendo Classic Mini-serie is. Er waren al geruchten over een N64 Mini, maar blijkbaar heeft Nintendo in september een nieuw handelsmerk geregistreerd met het uiterlijk vertoon van de originele Game Boy. Hoewel dit op zichzelf natuurlijk nog niks bevestigd, is het niet compleet uit te sluiten dat Nintendo’s volgende stap een rerelease van een klassieke handheld is. De afbeelding, welke te vinden was bij de desbetreffende registratie, is hieronder te vinden.

Wat lijkt jou van een Game Boy rerelease met voorgeïnstalleerde games? Laat het ons weten!

Bron

Ruben

Ik ben 21 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

6 gedachten over “[GERUCHT] Nieuw handelsmerk lijkt te duiden op Game Boy Classic

Geef een reactie