Spelunker Party! demo beschikbaar in Switch eShop

Met zijn allen op avontuur.

Spelunker Party verteld het verhaal van Spelunkette en haar vrienden, die op avontuur gaan in de diepe grotten onder de aarde. Je kunt dit alleen doen of met vrienden, waarbij zowel on- als offline co-op multiplayer beschikbaar is tot op 4 spelers. De spel bevat meer dan 100 uitdagende levels, waarbij je Litho-stenen zult vinden waarmee je kleren, gereedschap en zelfs huisdieren kunt vrijspelen die je helpen tijdens je ondergrondse reis.

De demo van Spelunker Party! is sinds gisteren te downloaden, en neemt zo ongeveer 363 MB in beslag. De volledige game zal op 19 oktober naar de Switch komen en kost €29,99. Een video van de demo kun je hieronder bekijken.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

2 gedachten over “Spelunker Party! demo beschikbaar in Switch eShop

Geef een reactie