Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Maak kans op een Marshadow-downloadcode

We hebben acht Marshadow-downloadcodes om weg te geven!

We hebben acht Marshadow-downloadcodes om weg te geven!

Op Firstlook waren ook dit jaar weer de nodige goodies te vinden waaronder een Marshadow-downloadcode voor Pokémon Sun & Moon. Kon jij er niet bij zijn? Niet getreurd. Nintendo was zo vriendelijk om acht codes beschikbaar te stellen om aan jullie te verloten.

Wil jij kans maken op een van deze Marshadow-downloadcodes? Antwoord dan uiterlijk op 9 oktober met een reactie onder dit bericht. Uit alle leden die hebben gereageerd worden de winnaars getrokken. Vaker reageren vergroot je winkans niet.

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Codes worden toegestuurd via een PM (privebericht) op Daily Nintendo. Vaker reageren vergroot de winkans niet. Crew en moderators van DN zijn uitgesloten van deelname.