Deze amiibo zijn te gebruiken in Super Mario Odyssey

Extra outfits. 

Speciaal voor Super Mario Odyssey komen er nieuwe amiibo op de markt, maar dit zullen niet de enige zijn die je voor deze game kunt gebruiken. Er zijn nog 17 andere miniatuurtjes die je kunt gebruiken in de Switch-exclusive en deze zullen allemaal een nieuwe outfit voor Mario ontgrendelen. De lijst met amiibo die je kunt gebruiken in Super Mario Odyssey is als volgt:

 • Mario (Super Smash Bros. series)
 • Peach (Super Smash Bros. series)
 • Luigi (Super Smash Bros. series)
 • Diddy Kong (Super Smash Bros. series)
 • Bowser (Super Smash Bros. series)
 • Dr. Mario (Super Smash Bros. series)
 • Wario (Super Smash Bros. series)
 • Mario (Super Mario series)
 • Luigi (Super Mario series)
 • Peach (Super Mario series)
 • Bowser (Super Mario series)
 • Gold Mario (Super Mario series)
 • Wario (Super Mario series)
 • Diddy Kong (Super Mario series)
 • Waluigi (Super Mario series)
 • Mario Classic Colors (Super Mario 30th Anniversary)
 • Mario Modern Colors (Super Mario 30th Anniversary)

Als je nu denkt dat je een heleboel outfits misloopt – simpelweg omdat je niet alle amiibo hebt – dan heb je dat mis. Voor alles geldt dat ze tijdens het spelen ook zonder de miniatuurtjes zijn te ontgrendelen. Door de amiibo heb je ze alleen meteen bij het begin van het spel. Wel krijg je met elke amiibo een extra energiemaan.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

12 gedachten over “Deze amiibo zijn te gebruiken in Super Mario Odyssey

 • 08/10/2017 om 10:54
  Permalink

  Wacht, we kunnen dus Mario in Wario’s biker outfit stoppen? Cool. Wel jammer dat de andere smash amiibo niet kunnen opleveren. Ik had graag een Captain Falcon outfit of King Dedede outfit voor mario willen zien.

 • 08/10/2017 om 11:47
  Permalink

  Zijn dit eigenlijk niet gewoon micro-transacties, maar dan met leuke poppetjes? Ik bedoel, leuk dat Nintendo er een eigen, creatieve twist aan weet te geven, maar toch, het blijven micro-transacties…

   • 08/10/2017 om 16:04
    Permalink

    Oké, redelijk fair enough dan, zolang het geen pay2win gaat worden, maar dan nog: die kleding behoor je dus te verzamelen in het spel zelf, maar nu kun je ze dus heel banaal kopen en meteen in het begin dragen. Wat voegt dat nou toe aan het spel?
    Doet een beetje denken aan Mortal Kombat X, waar je fatalities kunt kopen zodat ze met één druk op de knop uitvoerbaar zijn, in plaats van gewoon de knoppencombinaties uit je hoofd te leren, zoals dat in vechtspellen hoort.
    Volgens mij is het nooit een goed idee om een stuk gameplay te kunnen vermijden of vereenvoudigen voor geld, maar misschien ben ik daarvoor dan wel teveel een klassieke gamer.

 • 08/10/2017 om 17:40
  Permalink

  Nee hoor. Ben het helemaal met je eens. Ik begrijp ook nooit dat mensen extra betalen om dingen gemakkelijker te maken of al items of wat dan ook te geven die je ook kan krijgen als je het spel gewoon speelt. Je ontneemt dan een heel stuk plezier wat je aan een game kan beleven.

Geef een reactie