Maak kans op één Pokémon tas met portemonnee (2x) (verlopen)

Ben je gek van Pokémon? Dan hebben we goed nieuws! Wij geven ter promotie van onze gloednieuwe nieuwsbrief twee keer een Pokémon zwemtas met portemonnee weg aan twee abonnees van onze nieuwsbrief.

Ongetwijfeld heb je wel eens dagen dat je geen tijd hebt al het Nintendo-nieuws af te speuren. Wat is er dan handiger om een keer per week het belangrijkste nieuws per mail te ontvangen? Juist daarom bieden we vanaf nu onze nieuwsbrief aan. Elke zondag ontvang jij dan een handig overzicht met de hoogtepunten van de afgelopen week. Tevens zullen we bij groot nieuws ook een e-mail sturen, wel zo fijn!

Hoe maak ik kans op één Pokémon zwemtas met portemonnee?

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief via deze link;
  • Plaats een reactie onder dit artikel.

Meedoen kan tot en met 2 oktober 2017. We proberen de winnaar zo snel mogelijk bekend te maken na het sluiten van de prijsvraag. Namens de gehele Daily Nintendo-crew wensen we je veel succes!

 

Lees je onze ‘spelregels’ ook even door? Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. Er worden twee winnaars getrokken. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Er wordt geloot tussen de abonnees van onze nieuwsbrief. Heeft de winnaar geen reactie geplaatst, dan wordt een nieuwe winnaar getrokken. Prijzen worden door Daily Nintendo verstuurd per post en dit kan uitsluitend binnen Nederland en België. Daily Nintendo is niet aansprakelijk voor het niet aankomen van prijzen per post.

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

30 gedachten over “Maak kans op één Pokémon tas met portemonnee (2x) (verlopen)

Geef een reactie