Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[POLL] Welke game je als eerst spelen op SNES mini?

Met een beetje geluk kan je vanaf vandaag de SNES mini in de winkelschappen vinden. Wij zijn benieuwd naar welke game jij als eerst gaat spelen. Wordt het de niet eerder uitgebrachte Star Fox 2 of een andere klassieker?

Met een beetje geluk kan je vanaf vandaag de SNES mini in de winkelschappen vinden. Wij zijn benieuwd naar welke game jij als eerst gaat spelen. Wordt het de niet eerder uitgebrachte Star Fox 2 of een andere klassieker?

In de onderstaande opiniepeiling kan je op een van de 21 games stemmen. Hoewel sommige titels al regelmatig te vinden waren onder de noemer Virtual Console, zullen andere titels wat exclusiever zijn. Star Fox 2 is een van deze titels en is dan ook een sterk element in de marketing van de SNES mini geweest. Wij zijn dan ook benieuwd welke game jij als eerst gaat spelen en wat jouw ervaringen zijn met de miniatuurversie van de Super Nintendo. Komen jeugdherinneringen naar boven of is het een totaal nieuwe ervaring? Laat het ons weten door jouw stem uit te brengen en een berichtje achter te laten in de berichtensectie!