Switch-versie Dragon Quest Builders in beeld gebracht

Tijdens Tokyo Game Show is Dragon Quest Builders aan bod gekomen. 

Het jaarlijkse evenement in Japan, te kennen als Tokyo Game Show (TGS), biedt plaats voor onthullingen, aankondigingen en veel nieuwe beelden. Het laatste genoemde gaat op voor de aankomende Switch-titel Dragon Quest Builders die in de lente van 2018 moet verschijnen. De beelden omvatten de game in docked en handheldmodus, en geven goed weer wat je van de game mag verwachten, namelijk blokjes bouwen in de wereld van Dragon Quest. De video’s zijn hieronder te bewonderen.

 

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

2 gedachten over “Switch-versie Dragon Quest Builders in beeld gebracht

Geef een reactie