Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Een patch voor Sonic Mania gaat online

SEGA heeft al eerder bekend gemaakt dat een update voor Sonic Mania aanstaande is. Het wachten is bijna voorbij.

SEGA heeft al eerder bekend gemaakt dat een update voor Sonic Mania aanstaande is. Het wachten is bijna voorbij.

Sonic Mania verscheen vorige maand voor verschillende systemen, waaronder de Nintendo Switch. Ondanks dat de game lovende cijfers kreeg, ook van Daily Nintendo, vanwege de sterke gameplay en verrassende zones, kent de game ook een aantal glitches en bugs. Hierbij kan je denken aan de kleine vertraging in wisselen van in-game naar HOME-menu. Volgens de Twitterpagina van de blauwe egel kunnen we elk moment een update verwachten die het een en ander repareert. De exacte inhoud van de patch is nog onbekend, maar het zal het probleem betreft de overgang naar HOME-menu in ieder geval verhelpen.