Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe footage Lost Sphear opgedoken

We hebben een video met nieuwe gameplay beelden voor je van de aankomende Switch-titel Lost Sphear.

We hebben een video met nieuwe gameplay beelden voor je van de aankomende Switch-titel Lost Sphear.

In deze RPG speel je als Kanata en hij ontwaakt op een morgen van een aangrijpende droom. Het jongetje beleeft echter zijn grootste nachtmerrie nu hij wakker is geworden, want hij merkt dat de wereld langzaam aan het verdwijnen is. Om hier een stokje voor te steken gaat hij samen met een paar vrienden op avontuur.

Lost Sphear bouwt verder op de formule die gebruikt is in I Am Setsuna. Er zijn verbeteringen doorgevoerd in zo goed als alle gameplay-mechanieken, zoals de ATB-meter en je kunt nu tijdens de gevechten wisselen van strategie en positie.

De nieuwe titel van Tokyo RPG Factory zal in januari 2018 uitkomen voor de pc, PlayStation 4 en Nintendo Switch als digitale download. Voor de twee laatstgenoemden zullen er ook fysieke versies verschijnen, maar die zijn alleen te bestellen via de online shop van Square Enix.