Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Twee nieuwe personages aangekondigd voor Fire Emblem Warriors

Tiki en Caeda zullen aanwezig zijn in deze aankomende Warriors-titel.

Tiki en Caeda zullen aanwezig zijn in deze aankomende Warriors-titel.

Gisteren werd Fire Emblem Warriors uitgebreid getoond tijdens de Tokyo Game Show en afgelopen vrijdag werd al bekend dat Celica, uit Fire Emblem Gaiden/Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia, het strijdtoneel zal betreden. Nu zijn opnieuw twee personages aangekondigd waarvan eerder al geruchten rondgingen dat ze aanwezig zouden zijn. Het gaat nu om Tiki en Caeda die het rooster van Fire Emblem Warriors zullen versterken. Tiki en Caeda zagen we voor het eerst in Fire Emblem: Shadow Dragon. Nieuwe beelden zie je hieronder,

Fire Emblem Warriors ligt eind deze maand in de Japanse winkelschappen voor de Nintendo Switch en de New Nintendo 3DS. Wij, mits je voor de Europese versie gaat, moeten wachten tot 20 oktober.