Rotom Dex-speelgoed hint naar 400 Pokémon in Ultra Sun & Ultra Moon Pokédex

Bijna 100 meer dan vorige versie!

Vorig jaar verscheen samen met Pokémon Sun & Moon een speelgoedversie van de Rotom Dex, waarmee spelers de 100 nieuwe Pokémon van Generatie VII konden bekijken.

Met de aankomende release van Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon komt er een nieuwe versie van deze levende Pokédex uit. Hij wordt geadverteerd met zijn grotere scherm en “complete collectie van Alola’s 400 Pokémon!” Dit is een bijzonder aantal, nu de Pokédex in de originele Sun & Moon slechts 302 Pokémon bevatte. Op de afbeelding van de advertentie is ook duidelijk te zien dat Necrozma nummer 400 is in de nieuwe Dex.

Dit lijkt te suggereren dat er ongeveer 100 nieuwe Pokémon te vinden zullen zijn in Alola, welke niet in de vorige games zaten. Het is belangrijk hierbij op te merken dat dit niet per se hoeft te gaan om nieuwe Pokémon, het kan namelijk ook gaan om bestaande monsters uit vorige delen welke niet te vinden waren in Sun & Moon.

Op dit moment weten we pas van het bestaan van twee nieuwe Ultra Beasts en vier nieuwe vormen (twee voor Necrozma en één voor Cap Pikachu en Lycanroc) voor Ultra Sun & Ultra Moon. Het is afwachten of deze collectie nieuwe Pokémon nog wordt uitgebreid voor de release op 17 november.

Bron

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

2 gedachten over “Rotom Dex-speelgoed hint naar 400 Pokémon in Ultra Sun & Ultra Moon Pokédex

Geef een reactie