Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Fire Emblem Warriors krijgt een Valentia-randje

Celica joins the battle!

Celica joins the battle!

Eerder kon je lezen dat Koei Tecmo een aantal onthullingen in petto heeft. De onthullingen hebben betrekking op Fire Emblem Warriors en worden tijdens Tokyo Game Show (TGS) getoond. Vandaag is de eerste onthulling naar buiten gekomen. Celica, uit Fire Emblem Gaiden/Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia, zal het strijdtoneel betreden. Opvallend is dat Celica een van de vijf personages is die als gerucht werd bestempeld, zal de rest dan ook worden onthuld tijdens TGS? Hoe dan ook, de onthulling ging gepaard met een gloednieuwe trailer die hieronder te bewonderen is.

Fire Emblem Warriors zal 20 oktober worden uitgebracht voor New 3DS-systemen en Nintendo Switch.