Nieuwe Metroid-amiibo heeft een speciale functie in andere game…

…en Nintendo liet ons niks weten!

Sinds vorige week kunnen we eindelijk aan de slag met Metroid: Samus Returns voor de Nintendo 3DS. Daarnaast verschenen vorige week ook de nieuwe Samus- en Metroid-amiibo om te gebruiken in de game. Nu blijkt echter dat de Metroid-amiibo, ondanks dat we pas sinds E3 van zijn bestaan weten, een functie te hebben in een oudere game. Als je hem namelijk scant in Metroid Prime: Federation Force, speel je de speciale Flying Life-Form Paint Job vrij voor je mech. Blast Ball heeft zijn eigen variant, genaamd Floating Parasite Paint Job.

Het is bijzonder om te zien dat Nintendo bij de ontwikkeling van Federation Force al rekening heeft gehouden met het verschijnen van de Metroid-amiibo. Nog vreemder is dat Nintendo hier zelf helemaal geen melding van heeft gemaakt.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

2 gedachten over “Nieuwe Metroid-amiibo heeft een speciale functie in andere game…

Geef een reactie