Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Layers of Fear: Legacy komt naar Nintendo Switch

Layers of Fear, durf jij het aan?

Layers of Fear, durf jij het aan?

Layers of Fear: Legacy komt naar de Nintendo Switch. Dat hebben Aspyr Media en Bloober Team bekendgemaakt.

Layers of Fear is een first-person horror game. Het spel is erg gefocust op verhaal en verkenning. Je kruipt in de huid van een schilder die zijn beste schilderij ooit wilt afmaken. In het spel verken je een huis afkomstig uit het Victoriaanse tijdperk.

Het is nog niet duidelijk of de Switch-versie exclusieve content krijgt. Wel is bekendgemaakt dat slechts bepaalde regio’s een fysieke release krijgen, maar Layers of Fear wel overal in de eShop komt. De game is later deze week voor het eerst speelbaar tijdens de Tokyo Game Show.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=KCRAk4OtjyQ