Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Even voorstellen: Robin

Daily Nintendo finds the defendant, Robin: REDACTEUR

Daily Nintendo finds the defendant, Robin: REDACTEUR

Hey fans! Ik ben Robin, 17 jaar oud en zit nu in de zesde. Ik was voorheen al actief op het forum en in de voormalige Telegram groep. Mijn eerste Nintendo console/handheld was de Gameboy Advance SP. Na een paar jaar kreeg ik de DS lite. Ik weet nog wel dat ik stiekem na mijn bedtijd nog lekker op de DS Lite ging, dat was super leuk.

Ik ben fan van veel games, maar zoals je al kon opmerken, Ace Attorney is en blijft mijn favoriete gameserie. Ik kan er uren over doorpraten, maar dat doe ik jullie niet aan. Mijn favoriete genres zijn RPG’s en Visual Novels. Ik hou ook erg van Mario, Pokémon, Zelda, Earthbound, Animal Crossing, Professor Layton, Zero Escape, Dragon Quest, Splatoon en nog veel meer!

Naast gamen hou ik erg van acteren. Het liefst maak ik daar mijn beroep van, maar ik ben helaas niet zó goed. Ik hou ook erg van geocachen. Met Geocaching ga je in de natuur opzoek naar verborgen kokers, bakjes of mini kokertjes zo groot als een pink kootje. Het is erg leuk om te doen!

Hebben jullie nog vragen of opmerkingen? Laat ze achter in de comments!