Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[DIRECT] Xenoblade Chronicles 2 komt dit jaar uit

...en sneller dan je denkt!

…en sneller dan je denkt!

Begin dit jaar werd Xenoblade Chronicles 2 aangekondigd. De aankondiging ging gepaard met het getal ‘2017’, het jaar waarin het tweede deel moet uitkomen. Met argusogen werd de richtlijn ontvangen, maar inmiddels is het duidelijk dat Xenoblade Chronicles 2 dit jaar gaat halen. De game zal op 1 december in de winkelschappen te vinden zijn.

Tijdens de Nintendo Direct werd naast een releasedatum meer informatie over de game gedeeld. Denk aan een introductie van het verhaal en het tonen van verschillende landschappen. De landschappen vinden plaats op en in de titanen die door de lucht zwerven. De titanen zijn bevolkt door verschillende rassen die niet allemaal het beste voor hebben met de hoofdrol spelende personages. Met behulp van een wat complexe gevechtssysteem, die bekend zal zijn voor de fans, zal het spelers lukken om de gevaren te trotseren.

Voor wie een trailer, informatie en een releasedatum niet genoeg is, heeft Nintendo nog een laatste dingetje er aan toe te voegen. Naast een reguliere editie zal Xenoblade Chronicles 2 ook een gelimiteerde uitvoering kennen. De gelimiteerde editie bevat een artbook, steelcase en een cd. Ter ondersteuning van de release wordt ook een speciale Pro Controller uitgebracht.