[DIRECT] Snipperclips Plus aangekondigd

Knippen in nieuwe levels.

Een van de eerste titels die in de eShop te vinden was, is Snipperclips. Vandaag is bekend gemaakt dat een uitgebreide versie van de game in de digitale winkel zal verschijnen. De “Plus”-versie zal meer levels bevatten en zal door van te voren gevormde figuren tot nieuwe strategieën kunnen leiden. Snipperclips Plus verschijnt 10 november in de eShop. Voor wie de game al heeft, kan vanaf dezelfde datum een DLC-pakket kunnen vinden. Een prijs is vooralsnog onbekend.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Eén gedachte over “[DIRECT] Snipperclips Plus aangekondigd

Geef een reactie