Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[DIRECT] Minecraft naar NEW 3DS

Minecraft komt eindelijk naar de 3DS, maar alleen voor de 'New' consoles

Minecraft komt eindelijk naar de 3DS, maar alleen voor de ‘New’ consoles

Al jaren wordt het gezegd, de 3DS zou perfect zijn voor een game als Minecraft, nu is het eindelijk zover de game komt naar de populaire handheld. Helaas zal die alleen verschijnen voor de New 3DS (XL) en New 2DS XL. De game zal speelbaar zijn met zowel knoppen als door de touchscreen besturing en bevat vijf skin en 2 texture pakketten zodra je hem koopt. De game is in Amerika direct verkrijgbaar in de eShop, Europa zal iets langer moeten wachten voor ons is er een ‘Coming Soon’ gezegd. In eerste instantie ook alleen digitaal met een fysieke versie die later uitkomt.