[Direct] De beste Mario Party minigames in één verzameling

Mario Party gaat al heel wat jaren mee, tijd voor Nintendo om dus eens een selectie van de beste minigames samen te voegen in één pakket.

Nintendo heeft zojuist in de Nintendo Direct aangekondigd dat in januari van volgend jaar we op de 3DS aan de slag kunnen met de 100 beste Mario Party games allertijden in ‘Mario Party The Top 100. De game zal zoals gebruikelijk met Mario Party games een totaal van maximaal vier spelers toestaan. Dit kan zowel via Local Play of Download Play. Voor Download Play heb je echter maar één keer de game nodig voor vier spelers. In onderstaande trailer (bij tijdelijk gebrek aan een Europese trailer de Amerikaanse met helaas een andere releasedatum) zie je al een aantal klassiekers zoals bumperballs voorbijkomen. Europa krijgt de game in januari, Amerika mag al vanaf 10 november genieten van deze verzameling.

 

Jorden

Ik ben 21 jaar en sinds de N64 een Nintendo gamer in hart en nieren. Je kan mij bereiken via Twitter, Facebook, Google+, Youtube (https://www.youtube.com/user/MrJordenBakker) en Mail (jorden1506dailynintendo@gmail.com)

5 gedachten over “[Direct] De beste Mario Party minigames in één verzameling

Geef een reactie