Nieuwe patch beschikbaar voor Nintendo Online-app

Een kleine verbetering. 

Nintendo heeft zijn online service gekoppeld aan een mobiele app, alleen heeft deze nog een heleboel mankementen. Er is nu een update beschikbaar die een aantal hiervan oplost, waaronder dat de voice chat uitgeschakeld wordt als je een andere app opent. De volledige lijst met wat de update met zich meeneemt is als volgt:

Version 1.1.0 patch notes

Voice chat will now continue when other apps are opened. (*1) Voice chat will now continue during sleep mode. (*2) Improved support for Bluetooth devices. (For Android devices only.)

(*1) This excludes apps with audio output or apps that use the microphone.

(*2) If the power-saving feature is activated on devices using Android 6.0 or later, voice chat may be interrupted after the device has entered sleep mode. To use voice chat during sleep mode, go to Other Settings > Power Saving Settings in the app and deactivate battery optimization on the Android device. For more details, please refer to the official website for your smart device.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

2 gedachten over “Nieuwe patch beschikbaar voor Nintendo Online-app

Geef een reactie