Riptide GP Renegade komt naar de Switch

Futuristisch racen. 

Vector Unit brengt deze week Beach Buggy Racing naar de Switch, maar dit is natuurlijk niet de enige game die de ontwikkelaar heeft gemaakt. Er werd dan ook een vraag gesteld op Twitter of het mogelijk was dat Riptide GP Renegade naar de hybride console van Nintendo zou komen. Deze futuristische racegame werd vorig jaar namelijk uitgegeven op de PlayStation 4 en Xbox One.

Normaal worden er door ontwikkelaars niet of vaag geantwoord op dit soort vragen, maar Vector Unit was heel duidelijk: ja, Riptide GP Renegade komt ook naar de Switch en kan wel eens cross-play gaan ondersteunen.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

2 gedachten over “Riptide GP Renegade komt naar de Switch

Geef een reactie