Releasedatum Axiom Verge voor Switch nu weer naar voren geschoven

Maar de fysieke versie is weer uitgesteld. 

Nadat er vele geruchten de ronde gingen over een Switch-versie van Axiom Verge, werd in juni eindelijk het spel officieel aangekondigd voor de hybride console van Nintendo en zou in augustus uitkomen. Twee maanden later werd echter laten weten dat de game was uitgesteld naar 17 oktober.

Nu is er weer wat te melden over de releasedatum van Axiom Verge voor de Switch en dit is goed en slecht nieuws. Het goede nieuw is dat de game al op 5 oktober in de eShop te vinden zal zijn. Het slechte nieuws is dat de fysieke versie een paar weken later zal verschijnen.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

Geef een reactie