Nintendo brengt de Mini NES terug

Ook goed nieuws over de Super NES. 

Iedereen was erg enthousiast toen Nintendo bekend maakte dat ze met de Mini NES op de proppen zouden komen. De vraag was alleen zo groot dat heel veel gamers niet aan de console konden komen. Het Japanse bedrijf bood zijn excuses aan dat zij niet genoeg exemplaren hadden gemaakt, maar liet ook weten dat ze geen extra consoles meer zouden maken. Hier is nu van terug gekomen.

Nintendo laat nu weten dat ze de Mini NES in de zomer van volgend jaar weer op de markt gaan brengen. Tevens zal de Super NES tot en met volgend jaar in de winkel te vinden zijn. Zo kan iedereen die de mini spelcomputer wil hebben er ook daadwerkelijk één aanschaffen en hoeven er geen astronomische bedragen meer voor worden betaald.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

13 gedachten over “Nintendo brengt de Mini NES terug

Geef een reactie