[GERUCHT] Vijf nieuwe personages gelekt van Fire Emblem Warriors

Spoiler alert!

Een Spaanse winkelier heeft de boxart van de collector’s edition van Fire Emblem Warriors online gezet en heeft hoogstwaarschijnlijk daarmee vijf personages onthuld die nog niet bekend waren gemaakt. Er zijn namelijk op het doosje verschillende helden te zien in pixel art en daar staan ook Celica, Lyn, Tiki, Anna en Caeda bij. De kans is dus groot dat zij ook aanwezig zijn in de game. Je kunt dit zien in onderstaande video.

 

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

5 gedachten over “[GERUCHT] Vijf nieuwe personages gelekt van Fire Emblem Warriors

Geef een reactie