A Hat in Time-ontwikkelaar heeft eindelijk Switch dev-kit gekregen

Maar er zijn geen plannen om hun game naar de hybride-console te brengen.

Er krijgen steeds meer ontwikkelaars dev-kits voor de Switch, dus er zullen dan ook steeds meer games uitkomen voor de spelcomputer van Nintendo. Gears for Breakfast liet in mei weten dat zij deze ook graag zouden wilden hebben om eventueel A Hat in Time naar de hybride console te brengen, maar werd er niet gereageerd door Nintendo. Dit is nu veranderd, want de ontwikkelaar laat weten dat ze sinds kort ook een Switch dev-kit hebben.

Je zou dus verwachten dat zij nu bezig zijn met een Switch-versie van de platformer, maar dat is dus niet het geval. De ontwikkelaar laat weten dat zij druk bezig zijn om de laatste puntjes op de i te zetten voor de andere platformen en ze voorlopig geen plannen hebben om A Hat in Time naar de Switch te brengen.

Hey everyone, thank you so much for your continued support for A Hat in Time!! A while ago, we asked our fans to make sure to let everyone know how much you care for the game, and you really have! Humble and Gears now have access to Nintendo Switch devkits. Unfortunately we won’t have time to touch the devkits for a while now that we’re SO close to release (October 5th). Additionally, we’d like to remind everyone that there are NO PLANS for additional releases until we make any kind of official announcement.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

Eén gedachte over “A Hat in Time-ontwikkelaar heeft eindelijk Switch dev-kit gekregen

  • 12/09/2017 om 11:23
    Permalink

    Kans gemist. Jammer dat er dus maar zo weinig dev-kits verspreid zijn. Gebrek aan interesse bij ontwikkelaars of gebrek aan interesse bij Nintendo voor 3rd party ontwikkelaars….. Dat is de vraag.

Geef een reactie