Wonder Boy: The Dragon’s Trap meer verkocht op Switch dan drie andere platformen bij elkaar

Maar daar is wel een reden voor. 

Lizardcube heeft in een interview met Gematsu goed nieuws te melden over de Switch. De ontwikkelaar is niet alleen erg enthousiast over de console, maar liet ook weten dat Wonder Boy: The Dragon’s Trap op de Switch meer is verkocht dan de PS4-, Xbox One- en pc-versie tezamen.

Dit doet vermoeden dat de hybride spelcomputer dus populairder is dan de andere drie platformen, maar hier is wel een reden voor. Dragon’s Trap kwam voor de Switch uit op het moment dat er maar weinig software voorhanden was. Gamers die een nieuwe console hebben gekocht willen daar graag spellen voor kopen, dus is het niet vreemd dat The Dragon’s Trap meer verkocht is dan op de andere platformen samen, waar er al veel meer keuze is.

De ontwikkelaar laat ook niet weten hoeveel exemplaren er dan precies zijn verkocht op de Switch, dus we weten niet of de game succesvol is qua verkopen. Maar het is natuurlijk goed nieuws voor indie-ontwikkelaars dat ook hun games populair zijn op de Switch.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

2 gedachten over “Wonder Boy: The Dragon’s Trap meer verkocht op Switch dan drie andere platformen bij elkaar

  • 11/09/2017 om 14:15
    Permalink

    is een van de spellen op de switch die ik ook nog wil kopen . maar er komt zo veel uit wat ik wil .
    het lijkt er zelfs op dat skyrim xenoblade en mario odesey en dan ook nog als het goed is stardew valley (en pokemon ultra moon) in 3 maanden uitkomen .
    dat ik waarschijnlijk tijd te kort ga komen als ik weet hoe ik pokemon speel (langaam vele uren vaak 40 + uur voor dat ik het uit heb ik grind graag voor die enen pokemon die ik dan later weer blijk te vervangen voor een andere die ik dan weer eerst breed en van af lv 1 train) en xenoblade en skyrim en stardew valley kenende betekend dat waarschijnlijk 300+ uur bij elkaar en dat is denk ik nog te weining

Geef een reactie