Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Winnaar Mario + Rabbids goodies bekend

Heb jij meegedaan aan onze winactie waarmee je kans maakte op een goodiepakket van Mario + Rabbids?? Lees dan snel verder om te kijken of jij gewonnen hebt.

Heb jij meegedaan aan onze winactie waarmee je kans maakte op een goodiepakket van Mario + Rabbids?? Lees dan snel verder om te kijken of jij gewonnen hebt.

Namens onze vrienden van Ubisoft mochten wij één goodiepakket verloten van Mario + Rabbids. Nu de prijsvraag is afgelopen hebben wij een winnaar getrokken. Namens het hele team van Daily Nintendo feliciteren we:

We wensen je enorm veel plezier met de prijs. We nemen per mail wat gekoppeld zit aan je account contact met je op voor alle gegevens die we nodig hebben. Niets gewonnen? We hebben regelmatig nieuwe prijsvragen dus houdt DN goed in de gaten.